Repositorio de producción científica de la Universidad de Sevilla

Estudio reológico y análisis sensorial de cuatro detergentes comerciales denominados “detergente-gel”

 

Advanced Search
 
Opened Access Estudio reológico y análisis sensorial de cuatro detergentes comerciales denominados “detergente-gel”
Cites
Show item statistics
Icon
Export to
Título alternativo: Rheological study and sensory analysis about four commercial detergents called “gel-detergents”
Author: Santos García, Jenifer
Calero Romero, Nuria
Muñoz García, José
Department: Universidad de Sevilla. Departamento de Ingeniería Química
Date: 2018
Published in: Afinidad, 75 (584), 245-250.
Document type: Article
Abstract: Gel detergents possess some advantages compared to podwer detergents, such as easyness to transport, high eficiency considering number of washes per bottle and the reasonable use of water and package. In order to check if a specific product show...
[See more]
Los detergentes gel poseen ciertas ventajas frente a los detergentes en polvo que los hacen muy interesantes, como facilidad en el transporte, alta eficiencia considerando el número de lavados por botella y el uso razonado de agua y embalaje. Par...
[See more]
Cite: Santos García, J., Calero Romero, N. y Muñoz García, J. (2018). Estudio reológico y análisis sensorial de cuatro detergentes comerciales denominados “detergente-gel”. Afinidad, 75 (584), 245-250.
Size: 927.3Kb
Format: PDF

URI: https://hdl.handle.net/11441/86810

See editor´s version

This work is under a Creative Commons License: 
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional

This item appears in the following Collection(s)