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Effect of slaughter weight on fat composition in lacha lambs

 

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Opened Access Effect of slaughter weight on fat composition in lacha lambs
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Título alternativo: Efecto del peso de sacrificio sobre la composición de la grasa de corderos de raza lacha
Author: Horcada Ibáñez, Alberto Luis
Beriain Apesteguía, María J.
Chasco Ugarte, Julia
Indurain Báñez, Gregorio
Purroy Unanua, Antonio
Department: Universidad de Sevilla. Departamento de Ciencias Agroforestales
Date: 2010
Published in: Agrociencia, 2010 (44 (6)), 643-654.
Document type: Article
Abstract: Due to the fact that domestic consumers prefer low fat meat, the lamb production system in Spain is based on slaughtering low weight animals (12 to 24 kg). Lambs in other European countries are slaughtered at higher weights because consumers prefer ...
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Debido al hecho de que los consumidores domésticos prefieren carne baja en grasas, el sistema de producción de corderos en España se basa en el sacrificio de animales de bajo peso (12 a 24 kg). Los corderos en otros países europeos se sacrifican a p...
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Cite: Horcada Ibáñez, A.L., Beriain Apesteguía, M.J., Chasco Ugarte, J., Indurain Báñez, G. y Purroy Unanua, A. (2010). Effect of slaughter weight on fat composition in lacha lambs. Agrociencia, 2010 (44 (6)), 643-654.
Size: 273.1Kb
Format: PDF

URI: http://hdl.handle.net/11441/49187

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