- idUS
- Investigación
- Ciencias de la Salud
- Nutrición y Bromatología, Toxicología y Medicina Legal
- Artículos (Nutrición y Bromatología, Toxicología y Medicina Legal)
- Browsing Artículos (Nutrición y Bromatología, Toxicología y Medicina Legal) by Author
Browsing Artículos (Nutrición y Bromatología, Toxicología y Medicina Legal) by Author "Dávila Ortiz, Gloria"
Now showing items 1-2 of 2
-
Article
Assessment of the differences in the phenolic composition and color characteristics of new strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) cultivars by HPLC–MS and Imaging Tristimulus Colorimetry
Fernández Lara, Rebeca; Gordillo Arrobas, Belén; Rodríguez Pulido, Francisco José; González-Miret Martín, María Lourdes; Villar Martínez, Alma Angélica del; Dávila Ortiz, Gloria; Heredia Mira, Francisco José (Elsevier, 2015)The phenolic composition (by HPLC-DAD-MS) and color characteristics (by Imaging Tristimulus Colorimetry) of four strawberry ...
-
Article
pH-indicating properties and storage stability of a smart edible film based on nopal-mucilage/gellan gum and red cabbage anthocyanins
Solano Doblado, L. G.; Heredia Mira, Francisco José; Gordillo Arrobas, Belén; Dávila Ortiz, Gloria; Alamilla Beltrán, L.; Maciel Cerda, A.; Jiménez Martínez, C. (Universidad Autónoma Metropolitana, 2020)Nopal mucilage is a complex polysaccharide with great potential in the preparation of the films to food packaging. In this ...