ListarArtículos (Nutrición y Bromatología, Toxicología y Medicina Legal) por materia "Vegetables"
Mostrando ítems 1-3 de 3
-
Artículo
Comprehensive Database of Carotenoid Contents in Ibero-American Foods. A Valuable Tool in the Context of Functional Foods and the Establishment of Recommended Intakes of Bioactives
(American Chemical Society, 2018)Foods that are commonly consumed in the diet are considered to provide more than 40 different carotenoids. However, the ...
-
Artículo
Effect of cold food storage techniques on the contents of Microcystins and Cylindrospermopsin in leaves of spinach (Spinacia oleracea) and lettuce (Lactuca sativa)
(Elsevier, 2022-11-06)The presence of Cylindrospermopsin (CYN) and Microcystins (MCs) in vegetables is considered as a significant worldwide ...
-
Artículo
Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) sobre el uso de una solución acuosa de ácido fosfórico y propilenglicol como coadyuvante tecnológico para la estabilización del cloro utilizado en el lavado de vegetales frescos cortados y hortalizas de hoja de IV gama
(Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición, 2017)La empresa SmartWash Solutions, LLC ha solicitado una evaluación de la seguridad del uso como coadyuvante tecnológico de ...