- idUS
- Investigación
- Ciencias de la Salud
- Nutrición y Bromatología, Toxicología y Medicina Legal
- Listar Nutrición y Bromatología, Toxicología y Medicina Legal por autor
Listar Nutrición y Bromatología, Toxicología y Medicina Legal por autor "García-González, Diego Luis"
Mostrando ítems 1-3 de 3
-
Artículo
A viability study of C–O isotope fingerprint for different geographical provenances of Spanish wine vinegars
Ortiz Romero, Clemente; Ríos-Reina, Rocío; Morales Gómez, María Lourdes; García-González, Diego Luis; Callejón Fernández, Raquel María (Springer Nature, 2018)Wine vinegar is an increasingly appreciated product in Europe and some high-quality vinegars have been certified with ...
-
Artículo
ATR-FTIR as a potential tool for controlling high quality vinegar categories
Ríos-Reina, Rocío; Callejón Fernández, Raquel María; Oliver Pozo, Celia; Amigo Rubio, José Manuel; García-González, Diego Luis (Elsevier BV, 2017)Characterization of wine vinegars qualified with a Protected Designation of Origin (PDO) is crucial to certify their quality ...
-
Tesis Doctoral
Caracterización espectroscópica y aromática de vinagres españoles con denominación de origen protegida
Ríos-Reina, Rocío (2019-10-07)