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Artículo

dc.contributor.editorAyala Gómez, Antonioes
dc.creatorSerres, Josées
dc.creatorCano Rodríguez, María Mercedeses
dc.creatorMuñoz Pinto, Mario Faustinoes
dc.creatorArgüelles Castilla, Sandroes
dc.creatorAyala Gómez, Antonioes
dc.date.accessioned2020-05-08T08:42:30Z
dc.date.available2020-05-08T08:42:30Z
dc.date.issued2016-10
dc.identifier.citationSerres, J., Cano Rodríguez, M.M., Muñoz Pinto, M.F., Argüelles Castilla, S. y Ayala Gómez, A. (2016). Hialuronic acid in sking aging. Approaches to Aging Control, 20, 59-61.
dc.identifier.issn1885-4028es
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11441/96284
dc.formatapplication/pdfes
dc.format.extent3 p.es
dc.language.isoenges
dc.publisherSpanish Society of Anti-Aging Medicine and Longevityes
dc.relation.ispartofApproaches to Aging Control, 20, 59-61.
dc.rightsAtribución-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.titleHialuronic acid in sking aginges
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees
dcterms.identifierhttps://ror.org/03yxnpp24
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersiones
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.contributor.affiliationUniversidad de Sevilla. Departamento de Fisiologíaes
dc.contributor.affiliationUniversidad de Sevilla. Departamento de Bioquímica y Biología Moleculares
dc.relation.publisherversionhttps://www.approachestoagingcontrol.org/archivees
dc.journaltitleApproaches to Aging Controles
dc.publication.volumen20es
dc.publication.initialPage59es
dc.publication.endPage61es
dc.identifier.sisius20968334es

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Revista_Semal_2016-páginas-59- ...90.86KbIcon   [PDF] Ver/Abrir  

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