Show simple item record

Chapter of Book

dc.contributor.editorHorcada Ibáñez, Alberto Luises
dc.creatorHorcada Ibáñez, Alberto Luises
dc.creatorLuque Moya, Alfonsoes
dc.creatorJiménez Fernández, J. M.es
dc.date.accessioned2016-05-09T18:30:20Z
dc.date.available2016-05-09T18:30:20Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.isbn978-84-8474-287-6es
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11441/40941
dc.formatapplication/pdfes
dc.language.isospaes
dc.publisherJunta de Andalucía Consejería de Agricultura y Pescaes
dc.relation.ispartofLa Producción de carne en Andalucíaes
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.titleLa producción de carne bovina en Andalucíaes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookPartes
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersiones
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.contributor.affiliationUniversidad de Sevilla. Departamento de Ciencias Agroforestaleses
dc.relation.publisherversionhttp://www.juntadeandalucia.es/export/drupaljda/1337160265La_produccixn_de_carne_en_Andalucxa.pdfes
dc.contributor.groupUniversidad de Sevilla. AGR273: Nuevas Tecnologías de Mejora Animal y de Sus Sistemas Productivoses
idus.format.extent52es
dc.identifier.idushttps://idus.us.es/xmlui/handle/11441/40941

FilesSizeFormatViewDescription
horbov245a297.pdf1.486MbIcon   [PDF] View/Open  

This item appears in the following collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
Except where otherwise noted, this item's license is described as: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional