Repositorio de producción científica de la Universidad de Sevilla

Fatty acid composition of the Caprellidea (Crustacea: Amphipoda) from the Strait of Gibraltar

 

Advanced Search
 
Opened Access Fatty acid composition of the Caprellidea (Crustacea: Amphipoda) from the Strait of Gibraltar
Cites

Show item statistics
Icon
Export to
Título alternativo: Composición de ácidos grasos de los caprélidos (Crustacea: Amphipoda) del estrecho de Gibraltar
Author: Guerra García, José Manuel
Martínez Pita, Inés
Pita Calandre, María Luisa
Department: Universidad de Sevilla. Departamento de Zoología
Universidad de Sevilla. Departamento de Bioquímica Médica y Biología Molecular e Inmunología
Date: 2004
Published in: Scientia Marina, 68(4), 501-510
Document type: Article
Abstract: The total fatty acid composition of nine species of caprellidean amphipods collected from the Strait of Gibraltar was investigated. All caprellids were characterised by high levels of polyunsaturated fatty acids, mainly eicosapentaenoic acid, 20:5(n...
[See more]
Se estudió la composición de ácidos grasos de nueve especies de anfípodos caprélidos recolectados en el Estrecho de Gibraltar. Todos los caprélidos se caracterizaron por presentar niveles elevados de ácidos grasos poliinsaturados, principal- mente e...
[See more]
Size: 750.1Kb
Format: PDF

URI: http://hdl.handle.net/11441/28315

DOI: 10.3989/scimar.2004.68n4501

See editor´s version
See editor´s version

This work is under a Creative Commons License: 
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional

This item appears in the following Collection(s)