Buscar
Mostrando ítems 1-9 de 9
Ponencia
Towards a sustainable rural development from syal perspective
(2010)
This article wants to go deeper into the debate about the relationship between SYAL and biodiversity conservation. This paper focuses on the potential of "territorial anchoring" and organic production in the Natural Protected ...
Capítulo de Libro
El fomento de la calidad agroalimentaria en los espacios rurales de Andalucía-España
(Editora Unijuí, 2012)
Capítulo de Libro
Ponencia
Quality labels and institutional density in the Agrofood sector: The case of Andalusia
(2011)
Our paper analyses the gradual increase of quality labels in rural areas of Europe and the effect of Institutional Density (ID) over them. This new producer’s strategy is related to three different but related processes: ...
Capítulo de Libro
Towards Sustainable Rural Development from a Localized Agrifood
(Söderstörns Högskola, 2014)
Artículo
Quality labels and institutional density in the agro-food sector: the case of Andalusia (Spain)
(2015)
This paper analyses the gradual increase on the use of quality labels in rural areas of Europe and the effect of Institutional Density (ID) over them within the agro-food sector. This producer’s strategy is related to ...
Ponencia
Territorializando la producción ecológica: acciones colectivas y políticas públicas en Andalucía
(2010)
Este trabajo analiza una experiencia de territorialización de la producción ecológica en la comarca de la Sierra de Segura (Andalucía, España) y plantea la posibilidad de hablar de un SIAL “Agricultura ecológica-Sierra de ...
Capítulo de Libro
Natural, tradicional y de la tierra: la promoción de la calidad agroalimentaria en los nuevos espacios rurales andaluces
(Junta de Andalucía. Instituto Andaluz de Patrimonio Histórico, 2010)
Este artículo analiza la importancia que han adquirido las estrategias vinculadas a la promoción de los productos agroalimentarios de calidad, a la puesta en valor de los recursos endógenos y a la dinamización de los ...