- idUS
- Investigación
- Ciencias
- Instituto de Investigaciones Químicas (IIQ) – CIC Cartuja
- Artículos (Instituto de Investigaciones Químicas (IIQ) – CIC Cartuja)
- Listar Artículos (Instituto de Investigaciones Químicas (IIQ) – CIC Cartuja) por autor
Listar Artículos (Instituto de Investigaciones Químicas (IIQ) – CIC Cartuja) por autor "Aviñó, Anna"
Mostrando ítems 1-2 de 2
-
Artículo
Effects of Sugar Functional Groups, Hydrophobicity, and Fluorination on Carbohydrate–DNA Stacking Interactions in Water
Lucas Rodríguez, Ricardo; Peñalver, Pablo; Gomez Pinto, Irene; Vengut Climent, Empar; Matashobya, L.; Cousin, J.; Sanchez Maldonado, Olivia; Reynes, Virginie; Aviñó, Anna; Eritja Casadellà, Ramón; González, Carlos; Linclau, Bruno; Morales, Juan C. (American Chemical Society, 2014)Carbohydrate–aromatic interactions are highly relevant for many biological processes. Nevertheless, experimental data in ...
-
Artículo
Experimental Measurement of Carbohydrate–Aromatic Stacking in Water by Using a Dangling-Ended DNA Model System
Morales, Juan C.; Reina, José J.; Díaz Contreras, Irene; Aviñó, Anna; Nieto, Pedro M.; Eritja Casadellà, Ramón (Wiley-VCH, 2008)Protein–carbohydrate recognition is of fundamental importance for a large number of biological processes; carbohydrate–aromatic ...