Show simple item record

dc.contributor.editorGómez y Méndez, José Manuel
dc.contributor.editorMéndez Muros, Sandra
dc.contributor.editorGarcía-Estévez, Noelia
dc.contributor.editorCartes-Barroso, Manuel J.
dc.creatorSenent de Frutos, Juan Antonio
dc.date.accessioned2016-03-09T12:05:19Z
dc.date.available2016-03-09T12:05:19Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.isbn978-84-697-1335-8
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11441/38276
dc.formatapplication/pdfes
dc.language.isospaes
dc.publisherUniversidad de Sevillaes
dc.relation.ispartofDerechos humanos emergentes y periodismo (pp. 799-815)es
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectDerecho a la alimentaciónes
dc.subjectCapitalismoes
dc.subjectSeguridad alimentariaes
dc.subjectHambrees
dc.subjectSobreproducción mundiales
dc.subjectInfraconsumo alimentarioes
dc.subjectDerechos humanoses
dc.title¿Derecho a la alimentación o soberanía alimentaria?: una lectura intercultural de la sostenibilidad de los sistemas jurídicoses
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectes
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersiones
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.identifier.idushttps://idus.us.es/xmlui/handle/11441/38276

FilesSizeFormatViewDescription
Pages from Derechos Humanos ...272.3KbIcon   [PDF] View/Open  

This item appears in the following collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
Except where otherwise noted, this item's license is described as: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional