Show simple item record

Article

dc.creatorPastor Díaz, Julio Enrique
dc.creatorVioque Peña, Javier
dc.creatorPastor Díaz, Julio Enrique
dc.creatorVioque Pizarro, Eduardo
dc.date.accessioned2014-11-27T09:01:14Z
dc.date.available2014-11-27T09:01:14Z
dc.date.issued1990es
dc.identifier.issn0210-7708es
dc.identifier.otherhttp://institucional.us.es/revistas/lagascalia/16.1/07%20pastor.pdfes
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11441/12925
dc.formatapplication/pdfes
dc.language.isospaes
dc.relation.ispartofLagascalia, 16 (1), 95-103.es
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 4.0 Españaes
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es
dc.titleAnálisis de los ácidos grasos y de los esteroles de los aceites de cuatro especies de brassicaes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersiones
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.contributor.affiliationUniversidad de Sevilla. Departamento de Biología Vegetal y Ecologíaes
dc.journaltitleLagascaliaes
dc.publication.volumen16es
dc.publication.issue1es
dc.publication.initialPage95es
dc.publication.endPage103es
dc.identifier.idushttps://idus.us.es/xmlui/handle/11441/12925

FilesSizeFormatViewDescription
file_1.pdf336.4KbIcon   [PDF] View/Open  

This item appears in the following collection(s)

Show simple item record

Atribución-NoComercial-SinDerivadas 4.0 España
Except where otherwise noted, this item's license is described as: Atribución-NoComercial-SinDerivadas 4.0 España