Buscar
Mostrando ítems 1-6 de 6
Artículo
Assessment of the differences in the phenolic composition and color characteristics of new strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) cultivars by HPLC–MS and Imaging Tristimulus Colorimetry
(Elsevier, 2015)
The phenolic composition (by HPLC-DAD-MS) and color characteristics (by Imaging Tristimulus Colorimetry) of four strawberry cultivars that have shown good climate adaptation to subtropical area (Nikte, Zamorana, Jacona and ...
Ponencia
Seguimiento de la maduración de variedades de uva mediante colorimetría y análisis de imagen de semillas
(Universidad de Alicante. Servicio de Publicaciones, 2010)
El seguimiento de la maduración de la uva se realiza mediante análisis fisicoquímico y organoléptico del mosto, siendo el momento de la vendimia un aspecto que repercute directamente en la calidad de un vino. La visión ...
Ponencia
Investigación en color y calidad de alimentos
(3ciencias, 2016)
En esta ponencia se pretende presentar a los alumnos de la Escuela Politécnica Superior, las líneas de investigación del grupo Color y Calidad de Alimentos de la Universidad de Sevilla (AGR225, PAIDI) y las posibilidades ...
Artículo
Effect of salt stress in the regulation of anthocyanins and color of Hibiscus flowers by digital image analysis
(American Chemical Society, 2014-07-23)
The effect of salt stress (200 mM NaCl for 28 days) on physiological characteristics of Hibiscus rosa-sinensis, such as abscisic acid (ABA) content, electrolyte leakage, and photochemical efficiency in leaves, and its ...
Ponencia
Color y apariencia de frutos de guayaba a lo largo de la maduración
(Universidad de Alicante. Servicio de Publicaciones, 2010)
El consumo de guayaba está muy extendido en todo el territorio colombiano, pero su cultivo se realiza en diferentes climas y variedades. Además de las variedades Regional Blanca y Regional Roja, se está introduciendo en ...
Artículo
Comprehensive Colorimetric Study of Anthocyanic Copigmentation in Model Solutions. Effects of pH and Molar Ratio
(American Chemical Society, 2012)
New colorimetric variables have been defined in the uniform CIELAB color space to assess the quantitative and qualitative color changes induced by copigmentation and their incidence on visual perception. The copigmentation ...