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Listar por autor "Ripoll García, Guillermo"
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Ponencia
Efecto del sistema de lactancia sobre la calidad de la canal y de la carne de la cabra de Guadarrama
Argüello, Anastasio; Alcalde Aldea, María Jesús; Ripoll García, Guillermo; Albertí Lasalle, Pere; Panea Doblado, Begoña (Federación de Razas Autóctonas Españolas (Federapes), 2014)La alimentación del cabrito lechal con leche artificial reduce los costes de alimentación y posibilita buenos crecimientos. ...
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Artículo
Effect of Rearing System on the Straight and Branched Fatty Acids of Goat Milk and Meat of Suckling Kids
Alcalde Aldea, María Jesús; Argüello Hernández, Anastasio; Guía Córdoba, María de; Panea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo (MDPI, 2020)Goat meat is considered healthy because it has fewer calories and fat than meat from other traditional meat species. It ...
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Artículo
Effect of the rearing system on the color of four muscles of suckling kids
Ripoll García, Guillermo; Alcalde Aldea, María Jesús; Argüello, Anastasio; Córdoba, M.G.; Panea Doblado, Begoña (Wiley-Blackwell, 2019-04)Most suckling kids are raised on farms for cheese production, and many goat farmers rear kids with milk replacers. The aim ...
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Artículo
Estudio integral del cabrito lechal español. Una propuesta de indicación geográfica protegida y de clasificación
Panea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo; Sañudo Astiz, Carlos; Alcalde Aldea, María Jesús; Teixeira, Alfredo; Horcada Ibáñez, Alberto Luis (Federación Española de Asociaciones de Ganado Selecto, 2008) -
Ponencia
Influencia del sistema de lactancia sobre la valoración sensorial de la carne de cabrito: opinión de los consumidores
Panea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo; Albertí Lasalle, Pere; Córdoba, M.G.; Alcalde Aldea, María Jesús (SEOC 2015, 2015) -
Capítulo de Libro
La producción de carne caprina en Andalucía
Alcalde Aldea, María Jesús; Ripoll García, Guillermo; Panea Doblado, Begoña (Junta de Andalucía Consejería de Agricultura y Pesca, 2010) -
Artículo
Relationship between Consumers’ Perceptions about Goat Kid Meat and Meat Sensory Appraisal.
Alcalde Aldea, María Jesús; Ripoll García, Guillermo; Horcada Ibáñez, Alberto Luis; Panea, Begoña (MDPI, 2023-07-22)The goat meat preferred by consumers in Spain comes from suckling goat kids, slaughtered at a live weight of 8–10 kg. ...
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Tesis Doctoral
Valoración sensorial e instrumental de la carne de cabrito lechal
Ripoll García, Guillermo (2020-07-03)España es un gran productor de leche y carne caprina, pero existen desequilibrios entre las zonas de cría de los animales ...
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Artículo
Volatile organic compounds and consumer preference for meat from suckling goat kids raised with natural or replacers milk
Ripoll García, Guillermo; Alcalde Aldea, María Jesús; Guía Córdoba, María de; Martín, Alberto; Argüello Hernández, Anastasio; Casquete, Rocío; Panea, Begoña (Taylor and Francis, 2019)Most of European Union goats are slaughtered with carcase weights between 5 kg and 11 kg. Some farmers rear kids with milk ...
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Artículo
Web-based survey of consumer preferences for the visual appearance of meat from suckling kids
Ripoll García, Guillermo; Argüello, Anastasio; Panea Doblado, Begoña; Alcalde Aldea, María Jesús (Taylor and Francis, 2019)Most suckling kids are raised on farms oriented toward cheese production, and many goat farmers’ rear kids with milk ...