- idUS
- Listar por autor
Listar por autor "Ocaña González, Juan Antonio"
Mostrando ítems 1-5 de 5
-
Artículo
Characterization and authentication of Spanish PDO wine vinegars using multidimensional fluorescence and chemometrics
Ríos-Reina, Rocío; Elcoroaristizabal, Saioa; Ocaña González, Juan Antonio; García González, Diego L.; Amigo Rubio, José Manuel; Callejón Fernández, Raquel María (Elsevier, 2017)This work assesses the potential of multidimensional fluorescence spectroscopy combined with chemometrics for characterization ...
-
Artículo
Evaluación de la purificación del agua mediante el uso de jarras filtrantes
Ramos Payán, María Dolores; Aranda Merino, Noemí; Ocaña González, Juan Antonio; Naz Lucena, Antonio Marcos; Lara Ruiz, Ana; Cárdenas Díaz, Gabriela; Guillén Valdenegro, Alejandro; Pérez Luna, Inés; Quero San Martín, Alejandro (Universidad Pablo de Olavide, 2023)Una de las principales cualidades del agua es su capacidad para disolver un gran número de sustancias. La mayor parte de ...
-
Artículo
Excitation-emission fluorescence as a tool to assess the presence of grape-must caramel in PDO wine vinegars
Ríos-Reina, Rocío; Ocaña González, Juan Antonio; Azcárate, Silvana M.; Pérez Bernal, Juan Luis; Villar Navarro, Mercedes; Callejón Fernández, Raquel María (Elsevier Ltd, 2019-07-30)A practice in wine vinegar production is the addition of grape-must caramel to correct and unify the final colour of ...
-
Artículo
Fluorescence excitation–emission matrix spectroscopy as a tool for determining quality of sparkling wines
Elcoroaristizabal, Saioa; Callejón Fernández, Raquel María; Amigo, José M.; Ocaña González, Juan Antonio; Morales Gómez, María Lourdes; Úbeda Aguilera, Cristina (Elsevier, 2016)Browning in sparkling wines was assessed by the use of excitation–emission fluorescence spectroscopy combined with PARAllel ...
-
Artículo
Fluorometric determination of mixtures of quinolones by means of partial least squares and neural networks
Ocaña González, Juan Antonio; Jurado Jurado, José Marcos (2007)