Perfil del autor: Ocaña González, Juan Antonio
Datos institucionales
Nombre | Ocaña González, Juan Antonio |
Departamento | Química Analítica |
Área de conocimiento | Química Analítica |
Categoría profesional | Profesor Titular de Universidad |
Correo electrónico | Solicitar |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Estadísticas
-
Nº publicaciones
5
-
Nº visitas
366
-
Nº descargas
362
Publicaciones |
---|
Artículo
![]() Evaluación de la purificación del agua mediante el uso de jarras filtrantes
(Universidad Pablo de Olavide, 2023)
Una de las principales cualidades del agua es su capacidad para disolver un gran número de sustancias. La mayor parte de ... |
Artículo
![]() Excitation-emission fluorescence as a tool to assess the presence of grape-must caramel in PDO wine vinegars
(Elsevier Ltd, 2019)
A practice in wine vinegar production is the addition of grape-must caramel to correct and unify the final colour of ... |
Artículo
![]() Characterization and authentication of Spanish PDO wine vinegars using multidimensional fluorescence and chemometrics
(Elsevier, 2017)
This work assesses the potential of multidimensional fluorescence spectroscopy combined with chemometrics for characterization ... |
Artículo
![]() Fluorescence excitation–emission matrix spectroscopy as a tool for determining quality of sparkling wines
(Elsevier, 2016)
Browning in sparkling wines was assessed by the use of excitation–emission fluorescence spectroscopy combined with PARAllel ... |
Artículo |