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NombreOcaña González, Juan Antonio
DepartamentoQuímica Analítica
Área de conocimientoQuímica Analítica
Categoría profesionalProfesor Titular de Universidad
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Solid supports and supported liquid membranes for different liquid phase microextraction and electromembrane extraction configurations. A review

Ocaña González, Juan Antonio; Aranda Merino, Noemí; Pérez Bernal, Juan Luis; Ramos Payán, María Dolores (Elsevier, 2023)
Liquid phase microextraction (LPME) and electromembrane microextraction (EME) can be considered as two of the most popular ...
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Evaluación de la purificación del agua mediante el uso de jarras filtrantes

Ramos Payán, María Dolores; Aranda Merino, Noemí; Ocaña González, Juan Antonio; Naz Lucena, Antonio Marcos; Lara Ruiz, Ana; Cárdenas Díaz, Gabriela; Guillén Valdenegro, Alejandro; Pérez Luna, Inés; Quero San Martín, Alejandro (Universidad Pablo de Olavide, 2023)
Una de las principales cualidades del agua es su capacidad para disolver un gran número de sustancias. La mayor parte de ...
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Excitation-emission fluorescence as a tool to assess the presence of grape-must caramel in PDO wine vinegars

Ríos-Reina, Rocío; Ocaña González, Juan Antonio; Azcárate, Silvana M.; Pérez Bernal, Juan Luis; Villar Navarro, Mercedes; Callejón Fernández, Raquel María (Elsevier Ltd, 2019)
A practice in wine vinegar production is the addition of grape-must caramel to correct and unify the final colour of ...
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Characterization and authentication of Spanish PDO wine vinegars using multidimensional fluorescence and chemometrics

Ríos-Reina, Rocío; Elcoroaristizabal, Saioa; Ocaña González, Juan Antonio; García González, Diego L.; Amigo Rubio, José Manuel; Callejón Fernández, Raquel María (Elsevier, 2017)
This work assesses the potential of multidimensional fluorescence spectroscopy combined with chemometrics for characterization ...
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Fluorescence excitation–emission matrix spectroscopy as a tool for determining quality of sparkling wines

Elcoroaristizabal, Saioa; Callejón Fernández, Raquel María; Amigo, José M.; Ocaña González, Juan Antonio; Morales Gómez, María Lourdes; Úbeda Aguilera, Cristina (Elsevier, 2016)
Browning in sparkling wines was assessed by the use of excitation–emission fluorescence spectroscopy combined with PARAllel ...
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