- idUS
- Listar por autor
Listar por autor "Gómez Robledo, Luis"
Mostrando ítems 1-4 de 4
-
Ponencia
Aplicación de la nefelometría espectral a la medida simultánea del color y la turbidez en aceites de oliva obtenidos por distinto grado de clarificación
Gordillo Arrobas, Belén; Gómez Robledo, Luis; Ciaccheri, Leonardo; González-Miret Martín, María Lourdes; Heredia Mira, Francisco José (Universidad de Alicante. Servicio de Publicaciones, 2010)Se ha estudiado la utilidad de la nefelometría espectral en la medida simultánea del color y turbidez en aceites de oliva ...
-
Artículo
Color of orange juices in relation to their carotenoid contents as assessed from different spectroscopic data
Meléndez Martínez, Antonio Jesús; Gómez Robledo, Luis; Melgosa, Manuel; Vicario Romero, Isabel; Heredia Mira, Francisco José (Elsevier, 2011-09)The color of orange juice influences consumers' choice, hence much importance has been given to the assessment of this ...
-
Artículo
Measuring the colour of virgin olive oils in a new colour scale using a low-cost portable electronic device
Salmerón, José F.; Gómez Robledo, Luis; Carvajal, Miguel Á.; Huertas, Rafael; Moyano, María José; Gordillo Arrobas, Belén; Palma, Alberto J.; Heredia Mira, Francisco José; Melgosa, Manuel (Elsevier, 2012-07)The Modified Uniform Oil Colour Scale (MUOCS) is proposed for the colour specification of virgin olive oils. MUOCS has 60 ...
-
Artículo
Ripeness estimation of grape berries and seeds by image analysis
Rodríguez Pulido, Francisco José; Gómez Robledo, Luis; Melgosa, Manuel; Gordillo Arrobas, Belén; González-Miret Martín, María Lourdes; Heredia Mira, Francisco José (Elsevier, 2012-03)Digital imaging has become a powerful tool for the characterization and quality control of foodstuff. Because of the need ...