- idUS
- Listar por autor
Listar por autor "Estévez Santiago, Rocío"
Mostrando ítems 1-2 de 2
-
Artículo
Assessment of food sources and the intake of the colourless carotenoids phytoene and phytofluene in Spain
Olmedilla Alonso, Begoña; Benítez González, Ana; Estévez Santiago, Rocío; Mapelli Brahm, Paula; Stinco Scanarotti, Carla Maria; Meléndez Martínez, Antonio Jesús (Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), 2021)Phytoene (PT) and phytofluene (PTF), colorless carotenoids, have largely been ignored in food science studies, food ...
-
Capítulo de Libro
Biodisponibilidad de carotenoides, factores que la determinan y métodos de estimación
Meléndez Martínez, Antonio Jesús; Pérez Gálvez, Antonio; Roca, María; Estévez Santiago, Rocío; Olmedilla Alonso, Begoña; Mercadante, A. Z.; Ornelas Paz, José de Jesús (Terracota, 2017)