- idUS
- Listar por autor
Listar por autor "Stinco Scanarotti, Carla Maria"
Mostrando ítems 41-44 de 44
-
Artículo
Spectroradiometry vs. digital image analysis in colour measurement in juices from different orange and mandarin varieties
Stinco Scanarotti, Carla Maria; Fernández Vázquez, Rocío; Heredia Mira, Francisco José; Meléndez Martínez, Antonio Jesús; Vicario Romero, Isabel (Sociedad Española de Óptica, 2014)In this work the colour of orange and mandarin juices from different varieties was evaluated by two instrumental methods: ...
-
Artículo
Study of commercial quality parameters, sugars, phenolics, carotenoids and plastids in different tomato varieties
Coyago Cruz, Elena del Rocío; Corell González, Mireia; Moriana Elvira, Alfonso; Mapelli Brahm, Paula; Hernanz Vila, María Dolores; Stinco Scanarotti, Carla Maria; Beltrán Sinchiguano, Elena; Meléndez Martínez, Antonio Jesús (Elsevier, 2019)The aim of this study was to assess commercial quality parameters, sugars, phenolics, carotenoids and plastid in diverse ...
-
Ponencia
Utilidad del color para clasificar los zumos de naranja según su elaboración
Fernández Vázquez, Rocío; Stinco Scanarotti, Carla Maria; Escudero Gilete, María Luisa; Meléndez Martínez, Antonio Jesús; Bejines Mejías, Emilia; Heredia Mira, Francisco José; Vicario Romero, Isabel (Universidad de Alicante. Servicio de Publicaciones, 2010)En este trabajo se caracteriza el color de los zumos de naranja comerciales y se explora la utilidad de las coordenadas ...
-
Artículo
Visual and instrumental evaluation of orange juice color: A consumers' preference study
Fernández Vázquez, Rocío; Stinco Scanarotti, Carla Maria; Meléndez Martínez, Antonio Jesús; Heredia Mira, Francisco José; Vicario Romero, Isabel (Wiley-Blackwell, 2011-12)This study was aimed at (1) finding out correlations between the instrumental and the sensory evaluation of color attributes ...