- idUS
- Listar por autor
Listar por autor "Gordillo Arrobas, Belén"
Mostrando ítems 41-46 de 46
-
Artículo
pH-indicating properties and storage stability of a smart edible film based on nopal-mucilage/gellan gum and red cabbage anthocyanins
Solano Doblado, L. G.; Heredia Mira, Francisco José; Gordillo Arrobas, Belén; Dávila Ortiz, Gloria; Alamilla Beltrán, L.; Maciel Cerda, A.; Jiménez Martínez, C. (Universidad Autónoma Metropolitana, 2020)Nopal mucilage is a complex polysaccharide with great potential in the preparation of the films to food packaging. In this ...
-
Patente. Invención
Procedimiento para obtener un hidrolizado enzimático a partir de semillas sobremaduras de uva y uso del mismo
Gordillo Arrobas, Belén; Rodríguez Pulido, Francisco José; Rodriguez Morgado, Bruno; Parrado Rubio, Juan; González-Miret Martín, María Lourdes; Escudero Gilete, María Luisa; Hernanz Vila, Dolores; Hernández Hierro, José Miguel; Cejudo Bastante, María Jesús; Jara Palacios, María José; Nogales Bueno, Julio; Baca Bocanegra, Berta; Rivero Granados, Francisco José; Heredia Mira, Francisco José (Oficina Española de Patentes y Marcas (OEPM), 2019-10-02)Procedimiento para obtener un hidrolizado enzimático a partir de semillas sobremaduras de uva y uso del mismo. La presente ...
-
Artículo
Proteomic and computational characterisation of 11S globulins from grape seed flour by-product and its interaction with malvidin 3-glucoside by molecular docking
Chamizo González, Francisco; Heredia Mira, Francisco José; Rodríguez Pulido, Francisco José; González-Miret Martín, María Lourdes; Gordillo Arrobas, Belén (Elsevier, 2022)Grape seed flour by-product (GSBP) is an economic and renewable source of proteins, increasingly being explored due to ...
-
Tesis Doctoral
Relación color-composición fenólica en vinos tintos de clima cálido. Evaluación de la copigmentación por Colorimetría Triestímulo
Gordillo Arrobas, Belén (2012) -
Artículo
Ripeness estimation of grape berries and seeds by image analysis
Rodríguez Pulido, Francisco José; Gómez Robledo, Luis; Melgosa, Manuel; Gordillo Arrobas, Belén; González-Miret Martín, María Lourdes; Heredia Mira, Francisco José (Elsevier, 2012-03)Digital imaging has become a powerful tool for the characterization and quality control of foodstuff. Because of the need ...
-
Trabajo Fin de Grado
Tendencias y desafíos de la impresión 3D en el procesado de alimentos
Castillo Morgado, Lucía de (2020-02)La impresión 3D, también conocida como fabricación aditiva, destaca como una tecnología en desarrollo para la fabricación ...