- idUS
- Listar por autor
Listar por autor "Juárez Dávila, Manuel María"
Mostrando ítems 21-23 de 23
-
Ponencia
Selección de las variables que permiten la evaluación del potencial de producción cárnica de las razas equinas españolas
Gómez Ortiz, María Dolores; Romero Falcón, Francisco; Juárez Dávila, Manuel María; Alcalde Aldea, María Jesús; Valera Córdoba, María Mercedes (2007)El consumo de carne de potro en España se encuentra muy localizado mayoritariamente en un área geográfica limitada, situada ...
-
Artículo
Short communication. Fatty acid composition of lamb fat depots as an origin discriminator
Horcada Ibáñez, Alberto Luis; Aldai, N.; Polvillo Polo, Oliva; Valera Córdoba, María Mercedes; Molina, A.; Juárez Dávila, Manuel María (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA), 2010)The development of quality labels for different lamb meats makes necessary to implement analytical methodologies to ...
-
Artículo
Using Infrared Ocular Thermography to Predict Beef Quality from Lean Cattle Breeds Prior to Slaughter: Exploratory Trial
Horcada Ibáñez, Alberto Luis; Juárez Dávila, Manuel María; Bartolomé Medina, Ester; Valera Córdoba, María Mercedes (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA), 2019)Aim of study: To assess the potential of using infrared ocular thermography (IROT) as a tool to predict beef quality at ...