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Listar por autor "García Martos, José María"
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Artículo
A regulated deficit irrigation strategy for hedgerow olive orchards with high plant density
Pérez Martín, Alfonso; Torres Ruiz, José Manuel; Cuevas Sánchez, María Victoria; Rodríguez Domínguez, Celia Modesta; Elsayed Farag, Sheren; Hernández Santana, Virginia; Díaz Espejo, Antonio; Fernández Luque, José Enrique; Morales Sillero, Ana María; García Martos, José María (Springer, 2013)Background & Aims There is not a consensus on the best irrigation approach for super-high density (SHD) olive orchards. ...
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Artículo
Adjustment of olive fruit temperature before grinding for olive oil extraction. Experimental study and pilot plant trials
Plasquy, Eddy; García Martos, José María; Florido Fernández, María del Carmen; Sola-Guirado, Rafael R.; García-Martín, Juan Francisco (Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), 2021)Harvesting at high temperatures and bulk transport can negatively influence the quality of olives and lead to undesirable ...
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Trabajo Fin de Grado
Análisis de la calidad del aceite de oliva virgen: relación entre la estabilidad oxidativa y la composición fenólica
Pastrana Moncayo, Lucía (2016)El aceite de oliva virgen es un zumo oleoso extraído del fruto por medios exclusivamente físicos. Sus excelentes características ...
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Tesis Doctoral
Biosíntesis y acumulación de lípidos de reserva en las plantas oleaginosas
García Martos, José María (1989)A partir de ensayos in vivo e in vitro utilizando material procedente de semillas en desarrollo de soja se contribuye al ...
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Artículo
Cold storage and temperature management of olive fruit: The impact on fruit physiology and olive oil quality—a review
Plasquy, Eddy; García Martos, José María; Florido Fernández, María del Carmen; Sola Guirado, Rafael Rubén; García-Martín, Juan Francisco (Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), 2021)Cold storage of olive fruit has been the subject of study for over more than 50 years. From the 1990s on, an increasing ...
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Trabajo Fin de Grado
Decisión del momento de recolección según la composición de ácidos grasos de la aceituna intacta, mediante espectroscopia NIR
Mancheño Correro, María Ángeles (2016)En este trabajo se ha estudiado la posibilidad de establecer un marcador bioquímico de recolección de la aceituna de ...
- Tesis Doctoral
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Artículo
Effect of temperature and time on oxygen consumption by olive fruit: Empirical study and simulation in a non-ventilated container
Plasquy, Eddy; Florido Fernández, María del Carmen; Sola Guirado, Rafael Rubén; García Martos, José María; García-Martín, Juan Francisco (Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), 2021)Fermentation processes within olive fruit jeopardize the quality of the extracted oil. Aera-tion, temperature, and time ...
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Artículo
Effects of an integrated harvest system on the quality of olive fruit for small producers
Plasquy, Eddy; Blanco-Roldán, Gregorio L.; Florido Fernández, María del Carmen; García Martos, José María (CSIC, 2021)Small producers confront specific challenges when they opt to produce high-quality olive fruit. Limited resources for ...