- idUS
- Listar por autor
Listar por autor "Cayuela Sánchez, José Antonio"
Mostrando ítems 1-5 de 5
-
Trabajo Fin de Grado
Decisión del momento de recolección según la composición de ácidos grasos de la aceituna intacta, mediante espectroscopia NIR
Mancheño Correro, María Ángeles (2016)En este trabajo se ha estudiado la posibilidad de establecer un marcador bioquímico de recolección de la aceituna de ...
-
Artículo
Losses of nitrate from a sandy loam soil under corn: lysimeter experiment
Reyes, A.; Cabrera Capitán, Francisco; Fernández Boy, María Elena; Cayuela Sánchez, José Antonio; Moreno Lucas, Félix; Murillo Carpio, José Manuel (1993) -
Artículo
Nondestructive measurement of squalene in olive oil by near infrared spectroscopy
Cayuela Sánchez, José Antonio; García-Martín, Juan Francisco (Elsevier, 2018)This study sets the basis for developing a rapid technique for measuring olive oil squalene, which is a healthy compound. ...
-
Artículo
Olive oil nutritional labeling by using Vis/NIR spectroscopy and compositional statistical methods
Cayuela Sánchez, José Antonio; Palarea Albaladejo, Javier; García-Martín, Juan Francisco; Pérez Camino, Carmen (Elsevier, 2019)Food nutritional labeling is compulsory in the European Union since 13 December 2016. The olive oil fatty acid composition ...
-
Artículo
Sorting olive oil based on alpha-tocopherol and total tocopherol content using near-infra-red spectroscopy (NIRS) analysis
Cayuela Sánchez, José Antonio; García-Martín, Juan Francisco (Elsevier, 2017)Olive oil is an important vitamin E source, which shows a wide variation range. Therefore the interest on distinguish ...