Repositorio de producción científica de la Universidad de Sevilla

Carbohydrate multivalent systems to functionalize proteins and surfaces for lectin interaction studies

 

Advanced Search
 
Acceso restringido Carbohydrate multivalent systems to functionalize proteins and surfaces for lectin interaction studies
Cites
Show item statistics
Icon
Export to
Author: Di Maio, Antonio
Director: Rojo Marcos, Francisco Javier
Department: Universidad de Sevilla. Departamento de Química orgánica
Date: 2019-04-11
Document type: Doctoral Thesis
Abstract: Las interacciones entre proteínas y carbohidratos están involucradas en muchos eventos biológicos fundamentales. En estos procesos, una clase de proteínas que reconocen azúcares denominadas lectinas juegan un papel crucial. Actualmente, numeroso...
[See more]
Cite: Di Maio, A. (2019). Carbohydrate multivalent systems to functionalize proteins and surfaces for lectin interaction studies. (Tesis Doctoral Inédita). Universidad de Sevilla, Sevilla.
Size: 9.768Mb
Format: PDF

Tesis sin embargo

Size: 31.89Mb
Format: PDF
xmlui.item.no_texto_completo  until  2020-04-11.  For more information contact idus@us.es

URI: https://hdl.handle.net/11441/85855

This work is under a Creative Commons License: 
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional

This item appears in the following Collection(s)