Login | Contact | Help |
 
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of idUSCommunities and CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsFunding agenciesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsFunding agencies

Services

My AccountLoginRegisterDeposit your workApplication to deposit in idUSRequest the deposit to the LibraryMore info

Discover

Author
Guerrero Conejo, Antonio Francisco (2)
Berjano Núñez, Manuel (1)Gallegos Montes, Críspulo (1)Miranda, Juan (1)Partal López, Pedro (1)Sánchez, Maria Carmen (1)SubjectReología (2)
Rheology (2)
Viscoelasticidad (2)
Viscoelasticity (2)Egg yolk (1)Emulsificación (1)Emulsification (1)Emulsión aceite/agua­ (1)Oillwater emulsion (1)Reocinética (1)... View MoreDate Issued2000 (2)Has file(s)Yes (2)

Policies

Institutional statementBerlin DeclarationidUS Policies

Gatherers

Recolecta
HispanaEuropeana
BaseGoogle Académico
OAIsterOpenAIRE

Links of interest

Sherpa/Romeo
DulcineaOpenDOAR
Creative Commons
Search 
  •   idUS
  • Investigación
  • Ciencias
  • Ingeniería Química
  • Artículos (Ingeniería Química)
  • Search
  •   idUS
  • Investigación
  • Ciencias
  • Ingeniería Química
  • Artículos (Ingeniería Química)
  • Search

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-2 of 2

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Icon

Evolución de las propiedades reológicas de emulsiones aceite vegetal en agua durante el proceso de emulsificación y almacenamiento [Article]

Sánchez, Maria Carmen; Berjano Núñez, Manuel; Guerrero Conejo, Antonio Francisco; Gallegos Montes, Críspulo (Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC: Instituto de la Grasa, 2000)
Se estudia la evolución de las propiedades reológicas y de la distribución de tamaños de las gotas (DTG) de emulsiones aceite vegetal en agua, estabilizadas con un tensioactivo no iónico, durante los períodos de emulsificación ...
Icon

Reología de derivados de la yema de huevo deshidratada [Article]

Miranda, Juan; Guerrero Conejo, Antonio Francisco; Partal López, Pedro (Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC: Instituto de la Grasa, 2000)
Tanto el proceso de emulsificación como las propiedades reológicas y la estabilidad de una emulsión alimentaria, tipo mayonesa, dependen en gran medida de la microestructura y la reología de la fase continua acuosa, cuyo ...
  • About idUS
  • Deposit your work
  • Services
  • Distribution License
  • FAQS
  • idUS in figures

  • idUS is a DSpace version 6.2 implementation and is managed by Biblioteca de la Universidad de Sevilla
  • Last update: 20 November 2019
Contact  |  Help

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional License.

Logo CrueCreative Commons LicenseIcono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI
Copyright © 2014. idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla.
     

     

    This website uses cookies to improve your user experience. If you continue browsing, we understand that you accept our terms of use.  More information.

    OK