Repositorio de producción científica de la Universidad de Sevilla

Natural, tradicional y de la tierra: la promoción de la calidad agroalimentaria en los nuevos espacios rurales andaluces

 

Advanced Search
 
Opened Access Natural, tradicional y de la tierra: la promoción de la calidad agroalimentaria en los nuevos espacios rurales andaluces
Cites
Show item statistics
Icon
Export to
Título alternativo: Natural, Traditional and of the Earth: The Promotion of food quality in New Andalusian Rural Contexts
Author: Lozano Cabedo, Carmen
Aguilar Criado, Encarnación
Coordinator/Director: Soler Montiel, Marta María
Guerrero Quintero, Carmen
Department: Universidad de Sevilla. Departamento de Antropología Social
Date: 2010
Published in: Patrimonio cultural en la nueva ruralidad andaluza
ISBN/ISSN: 978-84-9959-001-1
Document type: Chapter of Book
Abstract: Este artículo analiza la importancia que han adquirido las estrategias vinculadas a la promoción de los productos agroalimentarios de calidad, a la puesta en valor de los recursos endógenos y a la dinamización de los elementos patrimoniales en las i...
[See more]
This article discusses the rising importance of strategies linked to the promotion of quality food products, the valorization of endogenous resources and the revitalization of heritage elements in territorial development initiatives. It attempts to ...
[See more]
Size: 384.6Kb
Format: PDF

URI: http://hdl.handle.net/11441/49533

This work is under a Creative Commons License: 
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional

This item appears in the following Collection(s)