Repositorio de producción científica de la Universidad de Sevilla

Influence of season on intramuscular fatty acid profile of fighting bull

 

Advanced Search
 
Opened Access Influence of season on intramuscular fatty acid profile of fighting bull
Cites
Show item statistics
Icon
Export to
Título alternativo: Efecto estacional sobre el perfil de ácidos grasos de la grasa intramuscular del toro de lidia
Author: Horcada Ibáñez, Alberto Luis
Polvillo Polo, Oliva
Valera Córdoba, María Mercedes
Juárez Dávila, Manuel María
Department: Universidad de Sevilla. Departamento de Ciencias Agroforestales
Date: 2012
Published in: Agrociencia, 46, 467-479
Document type: Article
Abstract: In Spain, beef from Fighting Bulls is traditionally consumed during spring and summer festivals but there are few studies on fatty acid profile from of these bulls. The objective this study was to evaluate the effect of slaughtering season and y...
[See more]
En España, la carne de Toro de Lidia se consume tradicionalmente durante los festivales de primavera y verano, pero hay pocos estudios sobre el perfil de ácidos grasos de esta carne. El objetivo de este estudio fue evaluar el efecto de la estaci...
[See more]
Size: 201.2Kb
Format: PDF

URI: http://hdl.handle.net/11441/33628

See editor´s version

This work is under a Creative Commons License: 
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional

This item appears in the following Collection(s)