Repositorio de producción científica de la Universidad de Sevilla

A comparative study of fatty acid profiles of fat in commercial Spanish suckling kids and lambs

 

Búsqueda avanzada
 
Opened Access A comparative study of fatty acid profiles of fat in commercial Spanish suckling kids and lambs
Citas

Estadísticas
Icon
Exportar a
Autor: Polvillo Polo, Oliva
Alcalde Aldea, María Jesús
Cilla Simón, Irene
Sañudo Astiz, Carlos
Director: Horcada Ibáñez, Alberto Luis
Departamento: Universidad de Sevilla. Departamento de Ciencias Agroforestales
Fecha: 2014
Publicado en: Spanish journal of agricultural research, 2, 427-435
Tipo de documento: Artículo
Resumen: Fatty acid profiles are a major contributor to meat quality in small ruminants. Nevertheless, while fatty acid profiles from suckling lambs have been extensively studied they are virtually unknown in suckling kids. Fatty acid profiles of intramusc...
[Ver más]
Tamaño: 99.68Kb
Formato: PDF

art Horcada

URI: http://hdl.handle.net/11441/28476

DOI: 10.5424/sjar/2014122-4566

Ver versión del editor
Ver versión del editor

Salvo que se indique lo contrario, los contenidos de esta obra estan sujetos a la licencia de Creative Commons: 
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional

Este registro aparece en las siguientes colecciones