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Artículo

dc.creatorNarváez Rivas, Mónica 
dc.creatorGarcía Márquez, Irene 
dc.creatorCabeza, C. M. 
dc.creatorGallardo Gallardo, Emerenciana 
dc.date.accessioned2015-06-26T07:33:51Z
dc.date.available2015-06-26T07:33:51Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.issn1988-4214
dc.identifier.otherhttp://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/download/1430/1428
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11441/26104
dc.formatapplication/pdf
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofGrasas y aceites, Vol. 64, nº 3, p. 250-263
dc.relation.ispartofGrasas y aceites, 64 (3), 250-263.es
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 4.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
dc.titleChanges in volatile compounds of pork loin (fresh and marinated) with different irradiation and packaging during storage
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dcterms.identifierhttps://ror.org/03yxnpp24
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.contributor.affiliationUniversidad de Sevilla. Departamento de Nutrición y Bromatología, Toxicología y Medicina Legal
dc.relation.publisherversionhttp://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/download/1430/1428
dc.journaltitleGrasas y aceiteses
dc.publication.volumen64es
dc.publication.issue3es
dc.publication.initialPage250es
dc.publication.endPage263es
dc.identifier.idushttps://idus.us.es/xmlui/handle/11441/26104

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