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Mostrando ítems 1-5 de 5
Artículo
Measuring the colour of virgin olive oils in a new colour scale using a low-cost portable electronic device
(Elsevier, 2012-07)
The Modified Uniform Oil Colour Scale (MUOCS) is proposed for the colour specification of virgin olive oils. MUOCS has 60 standard colours, the same number as the two previous scales available for the same purpose: Uniform ...
Artículo
Color of orange juices in relation to their carotenoid contents as assessed from different spectroscopic data
(Elsevier, 2011-09)
The color of orange juice influences consumers' choice, hence much importance has been given to the assessment of this attribute for decades. The instrumental measurement of orange juice color can be harnessed for the ...
Ponencia
Efecto de la microoxigenación después de la fermentación maloláctica en el aroma y composición fenólica de un vino cencibel
(Junta de Extremadura, 2007)
Se microoxigenó un vino Cencibel, variedad autóctona en la región de Castilla-La Mancha, de contenido polifenólico medio (IPTde50), durante dos meses después de la fermentación maloláctica, con una dosis de oxígeno total ...
Ponencia
Aplicación de la nefelometría espectral a la medida simultánea del color y la turbidez en aceites de oliva obtenidos por distinto grado de clarificación
(Universidad de Alicante. Servicio de Publicaciones, 2010)
Se ha estudiado la utilidad de la nefelometría espectral en la medida simultánea del color y turbidez en aceites de oliva virgen extra. Se han considerado 25 aceites, cada uno de ellos con 6 niveles de turbidez diferente, ...
Artículo
Stress Increases Vulnerability to Inflammation in the Rat Prefrontal Cortex
(Society for Neuroscience, 2006)
Inflammation could be involved in some neurodegenerative disorders that accompany signs of inflammation. However, because sensitivity to inflammation is not equal in all brain structures, a direct relationship is not clear. ...