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Artículo
Evaluating mountain goat dairy systems for conversion to the organic model, using a multicriteria method
(Cambridge University Press, 2012)
Organic farming conserves natural resources, promotes biodiversity, guarantees animal welfare and obtains healthy products from raw materials through natural processes. In order to evaluate possibilities of increasing ...
Artículo
Using Live Animals for Teaching in Animal Sciences: Students' Attitudes To Their Learning Process and Animal Welfare Concern
(Medwell Journals, 2010)
The opinions of students at the Faculty of Agriculture (Seville University, Spain) concerning the educational usefulness and the affectation of the rabbits welfare of a university farm for teaching Rabbit Farming were ...
Artículo
Caracterización técnica y productiva de las explotaciones de pequeños rumiantes implicadas en la red de áreas pasto-cortafuegos de Andalucía (RAPCA)
(Sociedad Española de Ciencias Agroforestales, 2011)
Artículo
Collaborating Students as Caretakers for Maintaining a University Farm for Teaching in Rabbit Farming
(Medwell Journals, 2010)
The viability of maintaining a farm for teaching in Rabbit Farming at the Faculty of Agriculture (University of Seville, Spain) using collaborating students and the collaborating students’ perception of the educational ...
Artículo
Classification, characterisation and strategies for improvement of cattle and sheep pasture systems in marginal areas of Southern Chile
(Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, 2018)
Pasture-based livestock systems in farms with medium or low size are especially important in less favored areas and are valuable for society. For these systems to survive, it is necessary to obtain an acceptable level of ...
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La función de la ganadería en el mantenimiento y aprovechamiento de los montes mediterráneos
(Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, 2014)
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Situación actual y perspectivas de futuro de los productos lacteos vinculados a la raza Payoya
(Federación Española de Asociaciones de Ganado Selecto, 2014)
Los productos lácteos derivados de las cabras de raza Payoya, autóctona de suroeste andaluz, presentan potencialidades comerciales debido a sus características organolépticas y a otras características ligadas a su ...
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Caracterización y propuestas de mejora de los sistemas de producción caprina de la costa central de Perú
(Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias (INIFAP), 2014)
Perú tiene un importante sector caprino con rebaños de aptitud cárnica o mixta. Sin embargo, en los valles de la costa central hay una mayor tendencia a la orientación lechera, alimentando a los animales en base a rastrojos ...