2025-01-202025-01-202025-01-162025-01-20Félix Ángel, M., Cermeño, M. y FitzGerald, R.J. (2025). Assessment of the microstructural characteristics and the in vitro bioactive properties of sunflower oil-based emulsions stabilized by fava bean (vicia faba) protein [Dataset]. idUS (Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla).https://hdl.handle.net/11441/167006Se muestran los datos en bruto de los resultados obtenidos para la cromatografía de exclusión molecular, la distribución de tamaño de partícula, los ensayos reológicos y oxidación TBA.Datos para las Figuras 1, 2, 4 y 5application/vnd.ms-excelengAttribution-NonCommercial 4.0 Internationalhttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/Antioxidant ActivityEmulsiónEnzyme InhibitionLipid OxidationVicia fabaActividad antioxidanteInhibición enzimáticaOxidación lipídicaAssessment of the microstructural characteristics and the in vitro bioactive properties of sunflower oil-based emulsions stabilized by fava bean (vicia faba) protein [Dataset]info:eu-repo/semantics/datasetinfo:eu-repo/semantics/openAccess10.12795/11441/167006