ListarArtículos (Agronomía) por materia "Retinol"
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Artículo
Composición en ácidos grasos y contenidos de vitaminas A y E de la leche de cabra de la raza Payoya en sistemas de pastoreo arbustivo-mediterráneo
(Sociedad Española para el Estudio de los Pastos, 2013)Apenas hay trabajos sobre el consumo de pastos arbustivo-mediterráneos y su relación con la calidad de los productos ...
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Artículo
How Management System Affects the Concentration of Retinol and α-Tocopherol in Plasma and Milk of Payoya Lactating Goats: Possible Use as Traceability Biomarkers
(MDPI, 2021)The retinol and α-tocopherol concentrations were quantified (μg/mL) using high-performance liquid chromatography (HPLC) ...
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Artículo
Physicochemical Composition, Antioxidant Status, Fatty Acid Profile, and Volatile Compounds of Milk and Fresh and Ripened Ewes’ Cheese from a Sustainable Part-Time Grazing System
(MDPI, 2021)We conducted the first nutritional analysis of dairy products from the traditional Roja Mallorquina sheep breed. Samples ...