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Artículo
Volatile organic compounds and consumer preference for meat from suckling goat kids raised with natural or replacers milk
(Taylor and Francis, 2019)
Most of European Union goats are slaughtered with carcase weights between 5 kg and 11 kg. Some farmers rear kids with milk replacers to produce cheese with the dams’ milk. The aim of this experiment was to study the volatile ...
Artículo
Effect of the rearing system on the color of four muscles of suckling kids
(Wiley-Blackwell, 2019-04)
Most suckling kids are raised on farms for cheese production, and many goat farmers rear kids with milk replacers. The aim of this work was to study the influence of the use of milk replacers on the color of four muscles. ...
Artículo
Web-based survey of consumer preferences for the visual appearance of meat from suckling kids
(Taylor and Francis, 2019)
Most suckling kids are raised on farms oriented toward cheese production, and many goat farmers’ rear kids with milk replacers. The aim of the current study was to investigate the consumer preferences for the visual ...
Artículo
Effect of Rearing System on the Straight and Branched Fatty Acids of Goat Milk and Meat of Suckling Kids
(MDPI, 2020)
Goat meat is considered healthy because it has fewer calories and fat than meat from other traditional meat species. It is also rich in branched chain fatty acids that have health advantages when consumed. We studied the ...
Ponencia
Efecto del sistema de lactancia sobre la calidad de la canal y de la carne de la cabra de Guadarrama
(Federación de Razas Autóctonas Españolas (Federapes), 2014)
La alimentación del cabrito lechal con leche artificial reduce los costes de alimentación y posibilita buenos crecimientos. Sin embargo, algunos ganaderos prefieren alimentar a los cabritos con leche natural porque creen ...
Ponencia
Tesis Doctoral
Valoración sensorial e instrumental de la carne de cabrito lechal
(2020-07-03)
España es un gran productor de leche y carne caprina, pero existen desequilibrios entre las zonas de cría de los animales y las zonas de sacrificio y consumo, lo que demuestra deficiencias estructurales en el modelo de ...
Artículo
Estudio integral del cabrito lechal español. Una propuesta de indicación geográfica protegida y de clasificación
(Federación Española de Asociaciones de Ganado Selecto, 2008)
Capítulo de Libro
La producción de carne caprina en Andalucía
(Junta de Andalucía Consejería de Agricultura y Pesca, 2010)