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Browsing by Author "Partal López, Pedro"
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Presentation
Addition of different polysaccharides to gluten-based biodegradable polymeric materials plasticised with glycerol/water mixtures
Zárate Ramírez, Lidia Soledad; Aguilar García, José Manuel; Cordobés Carmona, Felipe; Partal López, Pedro; Guerrero Conejo, Antonio Francisco (Organizing Committee of RICI4, 2011)The influence of adding different polysaccharides (Locust Bean Gum, Methyl Cellulose and Carboxymethyl Cellulose) to ...
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Article
Comportamiento reológico no estacionario de emulsiones aceite en agua estabilizadas con un palmitato de sacarosa
Guerrero Conejo, Antonio Francisco; Bejarano Núñez, Manuel; Gallegos Montes, Críspulo; Partal López, Pedro (1997) -
Article
Effect of pH and nanoclay content on the morphology and physicochemicalproperties of soy protein/montmorillonite nanocomposite obtained byextrusion
Félix Ángel, Manuel; Martínez, I.; Romero García, Alberto; Partal López, Pedro; Guerrero Conejo, Antonio Francisco (Elsevier, 2018)The present work attempts to clarify the influence of montmorillonite nanoclay content and pH on the me-chanical properties ...
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Article
Gluten-based Bioplastics for a Controlled-release of Active Agents
Gómez-Martínez, Diana; Partal López, Pedro; Martínez García, Inmaculada; Guerrero Conejo, Antonio Francisco; Gallegos Montes, Críspulo (The Italian Association of Chemical Engineering, 2011)In recent years there has been a great interest to utilize renewable biomass in the manufacture of high-quality, ...
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Article
Influencia del pH y de la fuerza iónica sobre la gelificación térmica de proteínas de la yema de huevo
Carmona Gallego, José Antonio; Cordobés Carmona, Felipe; Guerrero Conejo, Antonio Francisco; Martínez García, Inmaculada; Partal López, Pedro (Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC: Instituto de la Grasa, 2007)En este trabajo se estudiaron las transiciones térmicas de la yema de huevo usando técnicas de calorimetría diferencial de ...
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PhD Thesis
Materiales poliméricos biodegradables preparados mediante procesado termomecánico a partir de mezclas gluten/plastificante
Zárate Ramírez, Lidia Soledad (2011)El objetivo del presente trabajo consiste en estudiar el efecto de la adición de diferentes agentes en la formulación de ...
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Article
Reología de derivados de la yema de huevo deshidratada
Miranda, Juan; Guerrero Conejo, Antonio Francisco; Partal López, Pedro (Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC: Instituto de la Grasa, 2000)Tanto el proceso de emulsificación como las propiedades reológicas y la estabilidad de una emulsión alimentaria, tipo ...