- idUS
- Browsing by Author
Browsing by Author "Font, Guillermina"
Now showing items 1-2 of 2
-
Article
Bioaccessibility and decomposition of cylindrospermopsin in vegetablesmatrices after the application of anin vitrodigestion model
Maisanaba Hernández, Sara; Guzmán Guillén, Remedios; Valderrama Fernández, Rocío; Meca, Giuseppe; Font, Guillermina; Jos Gallego, Ángeles Mencía; Cameán Fernández, Ana María (Elsevier, 2018)Research on the human exposure to Cylindrospermopsin (CYN) via consumption of contaminated food is of great interest for ...
-
Article
Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) sobre condiciones de uso de determinadas sustancias para ser empleadas en complementos alimenticios-4
Font, Guillermina; Barat Baviera, José Manuel; Hardisson De La Torre, Arturo; Martí del Moral, Amelia A.; Pérez Martínez, Gaspar; Ríos Cañavate, José Luis; Simal Gándara, Jesús; Estruch Riba, Ramón; Jos Gallego, Ángeles Mencía; Martínez Caballero, María Aranzazu; Ros Berruezo, Gaspar Francisco (Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición, 2015)Los complementos alimenticios son alimentos cuyo fin es complementar la dieta normal y que consisten en fuentes concentradas ...